TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Frågor & Svar

Vi debiterar en anmälningsavgift vid bokningstillfället som skall vara betald inom 10 dagar från fakturadatum. Anmälningsavgiften är från 1500 kr och uppåt beroende på resans ursprungspris.

Anmälningsavgiften dras av vid slutbetalning.

Er slutbetalning skall vara oss tillhanda 45 dagar före avresa, om Ni bokar resan närmare en 45 dagar före avresa skall slutbetalning göras direkt för att bokning skall kunna ske.

Resan betalas mot faktura från oss eller i de fall Ni önskar betala med kort kommer Ni erhålla en betalningslänk.

Då bokning av resan är gjord till Dream Golf Travel skickas faktura till huvudbokaren eller till enskilda gruppdeltagare om rätt kontaktuppgifter är erhållna.

Det är kundens skyldighet att läsa “Allmänna och särskilda resevillkor” innan man betalar anmälningsavgiften. I och med att man har betalat anmälningsavgiften så har man godkänt villkoren för resan. 

Läs våra resevillkor.

Vi hjälper Er gärna i de fall Ni önskar att vi bokar Era flygbiljetter, för denna tjänst är det en avgift på 250 kr per biljett. Betalning av flygbiljetter vid bokningstillfället sker med respektive resenärs kredit/betalkort.

Resenären har rätt att avbeställa resa. Arrangören förbehåller sig rätten att begära ersättning av resenären för de kostnader som arrangören drabbas av till följd av avbeställningen. Arrangören kan uppställa skäliga standardiserade avbeställningsavgifter baserade på tidpunkten för avbeställningen. Om arrangören inte har uppställt några standardiserade avbeställnings¬avgifter, har arrangören rätt till en skälig avbeställningsavgift. För fullständiga villkor se våra resevillkor.

När bokning skett kommer ni erhålla era resehandlingar inom ca 10 dagar efter beställning via mail. Era resehandlingar innehåller hotellvouchers, greenfeevouchers samt vouchers för flyg och andra transporter i de fall vi har bokat dessa åt er.Det är väldigt viktigt att ni går igenom de erhållna dokumenten för att se att de överensstämmer med er bokning.

Vi följer UDs rekommendationer och skulle de avråda från resa till ditt resmål återbetalas era pengar.

Ställ en fråga