TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor USA

Golf i USA

Vilka banor och så många banor. Florida har det mesta att erbjuda; sol, hockey, golf, shopping, stränder, sevärdheter m m. Florida finns något för alla.

Innisbrook

Ge dig ut på en golfresa till Innisbrook Golf Resort i Palm Harbor, Florida, USA. Denna anläggning är känd för sina fyra utmärkta golfbanor och har varit värd för PGA Tour-tävlingar. Spela på banorna som erbjuder en variation av utmaningar och njut av den vackra omgivningen med sina tallskogar och sjöar. Innisbrook Golf Resort erbjuder också bekvämt boende, ett prisbelönt spa och en mängd fritidsaktiviteter för att göra din vistelse komplett. En golfresa till Innisbrook ger dig möjlighet att uppleva golf på högsta nivå i en avslappnad och naturskön miljö.

Green Links

Upptäck Green Links Golf Resort i Naples, Florida, USA. Denna resort erbjuder ett perfekt läge för golfälskare med närhet till flera fantastiska golfbanor. Spela på de välunderhållna banorna och njut av det subtropiska klimatet. Green Links erbjuder också bekvämt boende i rymliga lägenheter, utomhuspooler och en mängd andra fritidsfaciliteter. En golfresa till Green Links ger dig möjlighet att njuta av golf på några av Floridas bästa banor samtidigt som du får uppleva avkoppling och komfort i denna vackra resort.

Miami Lakes

Ge dig ut på en spännande golfresa till Shula’s Hotel & Golf Club i Miami Lakes, Florida, USA. Denna resort erbjuder en utmanande golfbana designad av golflegenden Don Shula. Spela på de välskötta fairways och greenerna samtidigt som du njuter av den tropiska atmosfären. Miami Lakes erbjuder också bra boende, restaurang och bekvämligheter som passar både golfare och icke-golfare. En golfresa till Miami Lakes ger dig möjlighet att kombinera spännande golfspel med det pulserande stadslivet och de vackra stränderna i Miami.

Bay Hill

Upplev en ikonisk golfresa till Bay Hill Club & Lodge i Orlando, Florida, USA. Denna legendariska resort, designad av Arnold Palmer, erbjuder en enastående golfbana som har varit värd för PGA Tour-evenemang. Spela på den utmanande banan och njut av den historiska atmosfären och de spektakulära vyerna. Bay Hill Club & Lodge erbjuder också lyxigt boende, förstklassiga restauranger och en mängd fritidsaktiviteter för att göra din vistelse komplett. En golfresa till Bay Hill ger dig möjlighet att spela på en av de mest prestigefyllda banorna i USA och uppleva Arnold Palmers arv.

Reunion

Utforska en golfdestination av världsklass vid Reunion Resort i Kissimmee, Florida, USA. Denna resort erbjuder tre fantastiska golfbanor designade av golflegender som Jack Nicklaus, Arnold Palmer och Tom Watson. Spela på de utmanande banorna och njut av den vackra omgivningen med sina sjöar och kullar. Reunion Resort erbjuder också lyxigt boende, gourmetrestauranger och en mängd fritidsfaciliteter, inklusive en vattenpark och spa. En golfresa till Reunion ger dig möjlighet att spela på banor av världsklass och njuta av en avkopplande och lyxig semesterupplevelse.