TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Sverige

Golf i Sverige

Spela golf i Sverige är lite underskattat men som många nu upptäckt under pandemin att vi erbjuder riktigt bra golfanläggningar i vårt avlånga land. Vi har paket till några av de bästa banorna i landet som inkluderar allt för att upplevelsen ska bli så komplett som möjligt! 

Ringenäs Golf, Hotell & konferens

Ringenäs är en vacker anläggning med närhet till natur, hav och endast 10 minuter till stadskärnan i Halmstad och Ringenäs vackra sandstrand. En anläggning som till en början endast bestod av ett klubbhus och en golfbana, har nu utvecklats till att bli en komplett anläggning med ytterligare möjligheter för aktiviteter och förbättrad upplevelse.

Ringenäs Golfbana består numera av 27-hål uppdelat i tre slingor. De olika slingorna som designats och förbättrats av både Pierre Fulke och vid senare skede Magnus Sunesson (2016), bildar tillsammans en varierande 18-hålsslinga samt en 9-hålsslinga. Hålen är designade utefter sina lägen och har därmed fått olika karaktärer beroende på var du befinner dig vilket gjort att den uppskattas av alla typer av golfare. Medelgolfaren trivs framförallt för att banan inte är så lång, men den till synes enkla banan gör det istället lite svårare för dem duktiga då greenområdena är ondulereade med kluriga avrinningsytor. Något som däremot uppskattas av samtliga besökare Ringenäs Golfklubbs signum, sin fantastiska utsikt! Genom flera vyöppningar och designjusteringar kan man nu se havet från 21 av de 27 hålen. På anläggningen finner ni hotell och kanske Sveriges bästa golfrestaurang. För den som vill finns här även möjlighet att spela padel, ta fina promenader på stranden och njuta av västkustens vackra vyer. 

Hooks Herrgård

Familjen Edberg välkomnar dig med öppna armar till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar. Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens utlovas en familjär och trivsam atmosfär. Golfen är en självklarhet på Hooks Herrgård, ända sedan 1934 har det svurits och jublats i både ruff och på fairway. Här bor man bekvämt på banan, med en pitch till första tee på Parkbanan och Skogsbanan.

Golfpaket
Här bokar du en golfweekend med det lilla extra; förutom fantastisk golf i böljande småländsk natur, får du hotellrum i herrgårdsmiljö, mat i världsklass och möjlighet att koppla av i vårt rofyllda spa. Skippa söndagsångesten och förläng helgen med oss. För vet du vad? Söndag är nog den absolut bästa dagen att komma hit. Det är generellt lite lugnare, vilket ger dig en fridfull och avkopplande avslutning på veckan och dessutom gör det mindre avtryck i plånboken. Golf på småländska helt enkelt.

  • En greenfee
  • Trerätters middag
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Båstad GK

GRAM Group består av Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell, samt ett flertal restauranger i Båstad och på Bjärehalvön. Alla med sin egen personlighet och karaktär, men med samma gemensamma känsla. En känsla skapad av atmosfär, passion och personlighet på en stark destination som lockar privata gäster och företag, året runt.

Bjärehalvön är utan att överdriva ett paradis för golfare. Här spelar du på fantastiska banor i spektakulär miljö med böljande landskap och öppna vyer över havet. Med Båstad som utgångspunkt hittar du över 100 golfhål fördelat på flertalet unika banor inom drygt 10 minuters bilväg. Det gynnsamma klimatet förlänger säsongen och ofta går det att spela på sommargreener så gott som hela året.

Boka golfpaket på något av våra hotell, så blir golfresan ren njutning. Efter en dag på banan väntar kylda drycker, vällagad mat, varma bad och härlig atmosfär.

Välkommen till Bjärehalvön – golfens självklara mötesplats i Norden.