TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Marocko

Golf i Marocko

Mytomspunna Marrakech har kommit upp som en stor golfdestination. Folklivet skiljer sig från det vi är vana vid och det känns som man reser tillbaka i tiden. Här får man många nya intryck.

Mazagan

Mazagan i Marocko är en magnifik golfresort som tar andan ur dig. Beläget vid den fantastiska marockanska kusten, erbjuder denna destination enastående faciliteter och en spektakulär 18-håls mästerskapsbana. Spela golf med havsutsikt och utforska de otroliga kulturella sevärdheterna i området. Med lyxiga boendealternativ, ett spa i världsklass och en mångfald av fritidsaktiviteter är Mazagan ett drömresmål för golfare och äventyrslystna resenärer.

Mövenpick Marrakech

Mövenpick Marrakech är en oas i hjärtat av Marrakech. Med sin moderna design och bekväma rum erbjuder detta hotell en perfekt bas för din golfresa. Upplev de spektakulära banorna runt Marrakech, och njut av den marockanska kulturen och gästfriheten. Efter en dag på banan kan du slappna av vid poolen, avnjuta utsökt mat och njuta av den livliga atmosfären i Marrakech.

Rotana Palmeraie Golf Resort

Rotana Palmeraie Golf Resort är en pärla i Marrakechs vackra Palmeraie-område. Med sin imponerande arkitektur och fantastiska faciliteter erbjuder detta resort enastående boende och en oförglömlig golfupplevelse. Spela på den utmanande Palmeraie Golf Club och njut av den grönskande oasen som omger dig. Rotana Palmeraie Golf Resort är en perfekt kombination av lyx och golf i Marrakech.