TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Grekland

Golf i Grekland

Costa Navarino i Messinien är sannolikt en av Europas bästa golfanläggningar om inte den allra bästa. Hotell som håller mycket hög klass och nu fyra banor som erbjuder golf i yttersta toppklass!

Belägen på höjderna ovanför och på sluttningarna ner mot Navarinobukten längst ner i Greklands och Peloponnesos sydvästra hörn finns en diamant.

Klimatet i Messinien är, även för Grekland, sällsynt behagligt med ljumma, sköna vårar, en varm sommar, en behaglig höst med temperaturer som när 20-strecket långt in i november och milda vintrar, där temperaturen sällan går under 15 grader. Så Costa Navarino är en året runt-destination.

Costa Navarino

Önska dig allt du vill ha av en golfanläggning och du kommer ändå inte upp i den standard som Costa Navarino har. Lyx, kvalitet och exklusivitet i harmoni med respekt för miljö och omgivningar gör Costa Navarino unikt.

De fyra banorna är av mästerskapsklass och lite till, layouten är svårslagen, träningsområdena i världsklass och boendet bättre än något annat i Grekland. De två äldre artonhålarna, Dunes och Bay Course är signerade Bernhard Langer och Robert Trent Jones Jr, medan Jose Maria Olazabal har designat de två nytillskotten, Olympic Course och Navarino Hills. De nya banorna öppnar under vintern 22.

Du flyger till Kalamatas behändiga flygplats och sedan väntar en transfer på en knapp timme till Westin Golf Resort Costa Navarino. På plats väntar en resort som innehåller allt du behöver och lite till.

Costa Navarino har en mängd olika restaurangalternativ, tennis- och padelbanor, gym, spa, och nära till några av Greklands allra bästa stränder.