TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor med träning 2023

Våra träningsresor

Slipa ditt golfspel på din drömdestination. Våra erfarna golfinstruktörer hjälper dig uppnå dina ambitioner oavsett startnivå. Våra träningsresor är den perfekta kombinationen mellan utbildning och semester där du kommer hem utvilad och utvecklad. Alla PGA-tränare har stor erfarenhet av golfskolor för alla nivåer och har varit verksamma under många år.

Välj din drömresa bland golfträningsresorna eller läs vidare om våra PGA-tränare här nedan.

8 – 15 OKTOBER

Sesimbra, Portugal 2023

Följ med på en härlig golfresa tillsammans Halmstad Golf Academy på träningsresa till Sesimbra Hotel & SPA, utanför Lissabon i Portugal. Quinta do Peru grundandes 1994 och är vackert beläget i Costa Azul i Azeitaregionen, mellan slotten i Sesimbra och Setubal.

1 – 15 Februari

Kapstaden, Sydafrika 2024

Under 15 dagars tid följer du med på en oförglömlig golfresa med en av Sveriges bästa golftränare. Här kommer ni få ta del av vackra golfbanor, god mat och oförglömliga naturupplevelser.

11 – 18 NOVEMBER

Costa Navarino, Grekland 2023

På ett fantastiskt läge på en svagt sluttande backe ned mot havet, där en dryg kilometer lång sandstrand tar emot solens nedgång, ligger Navarino Dunes.

18 – 25 Mars

La Finca, Spanien 2024

Beläget i den natursköna regionen Costa Blanca i Spanien, lockar La Finca Golf Resort golfentusiaster från hela världen. Med sin enastående arkitektur, vackra omgivningar och förstklassiga faciliteter är detta en plats där du kan njuta av allt som golfen har att erbjuda.

Våra golftränare

Halmstad Golf Academy

Halmstad Golf Academy består av PGA Professionals Henrik Staff Halmstad GK, Anders Israelsson Haverdal GK och Ulf Pettersson Holm GK.

Henrik, Anders och Ulf har arrangerat golfresor med träning i över 30 år och deras mål är att ge service utöver det vanliga och en golfskola där alla, oavsett nivå, får med sig nycklar till att utveckla sitt golfspel.

DREAM GOLF TRAVEL – HGA Gubbar
Tränare, Håkan Svensson – Dream Golf Travel

Håkan Svensson, PGA Professional

Håkan har jobbat som PGA Professional sedan 1991 och på Båstad golfklubb sedan 1996. Under åren har Håkan skaffat sig stor erfarenhet och kan anpassa sig efter elevens olika förutsättningar och behov. Håkans elever är i alla åldrar och spelstandard från nybörjare till yrkesspelare.

Genom ett brett kontaktnät av mycket skickliga coacher och tränare fortsätter Håkan att ta lektioner och gå utbildningar för att ständigt bli bättre som tränare och spelare.

Håkan arbetar också med Halmstad Högskola som en av coacherna på SGF Elitmiljö och är mentor för ett antal studenter som går svenska tränarutbildningen. 

PGA Professional – Member
Aim Point – Certified

Johanna Pyk Jargård​

Johanna har varit Pro på Mölle Golfklubb i över 35 år och hennes tränarnivå är kategori M5 i PGA:s klassificeringssystem, den högsta kategori man kan erhålla. Johanna har fått flera mycket fina utmärkelser såsom PGA:s Guldmärke och Barbro Montgomery SGF:s ledarskapspris.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare, eller en erfaren spelare som vill förbättra din sving, slå längre eller vässa ditt närspel. Johanna kan hjälpa dig med vad som passar just dig.

DREAM GOLF TRAVEL – Johanna
DREAM GOLF TRAVEL – Håkan

Ringenäs Golfklubb

Håkan har jobbat som PGA Professional sedan 1991 och på Båstad golfklubb sedan 1996.

Under åren har Håkan skaffat sig stor erfarenhet och kan anpassa sig efter elevens olika förutsättningar och behov. Håkans elever är i alla åldrar och spelstandard från nybörjare till yrkesspelare.

Genom ett brett kontaktnät av mycket skickliga coacher och tränare fortsätter Håkan att ta lektioner och gå utbildningar för att ständigt bli bättre som tränare och spelare.

Håkan arbetar också med Halmstad Högskola som en av coacherna på SGF Elitmiljö och är mentor för ett antal studenter som går svenska tränarutbildningen.