TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Danmark

Golf i Danmark

Vårt grannland har mycket att erbjuda med sitt gemyt. En grön Tuborg och en lille en efter rundan är aldrig fel. Och varför inte lite smörrebröd till det?

Marienlyst Danmark

Marienlyst Strandhotel är ett historiskt hotell grundat 1861, som har besökts av både kungliga och Köpenhamns övre klasser genom åren. Hotellet har den vackraste platsen direkt på Öresunds kust i Helsingør, vilket ger dig goda möjligheter att koppla av i det läckra hotellet och njuta av de vackra omgivningarna efter din golfrunda. Om du är ute efter en golfsemester i Nordsjälland på ett trevligt hotell är Marienlyst Strandhotel det perfekta hotellet för din nästa golfresa.

Golfbanor
På Marienlyst Strandhotel kan du spela golf på 3 olika golfbanor, som alla ligger inom kort köravstånd från hotellet. Helsingør GK är Danmarks 4de äldsta golfklubb och erbjuder en spännande 18-håls golfbana med stor variation i varje hål. Hornbæk GK är en naturskön 18-håls golfbana, som ger alla golfare både en fantastisk naturupplevelse, men också en utmanande golfupplevelse. Gilleleje GK erbjuder en fantastisk 18-håls mästerskapsbana som anses vara en av de 10 bästa banorna i Danmark.
Vilken golfbana du än väljer, är du garanterad en spännande golfupplevelse med vacker natur. En fantastisk golfvistelse väntar dig på Marienlyst Strandhotel.

Hotel Nybogaard

Hotel Nybogaard ligger i Fredensborg Kommun. läget är perfekt för naturälskaren, då Nybogaard är omringat av Nordsjällands vackra naturområden med skog och strand. Har man lust till att vara kulturell, kan man besöka Fredensborg Slot, Louisiana Museum for moderne kunst eller Kronborg Slot.
Sist men inte minst ligger Nybogaard med sina vackra vita byggnader direkt vid 1. green på den internationella 27 håls golfbanan, par-3 banan och driving rangen på Simon’s Golf Club.