TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Mauritius

Golf i Mauritius

Denna härliga ö erbjuder högklassiga hotell och golfbanor. Stränderna ska vi inte tala om, rena paradiset. En riktig honeymoonresa!

Heritage Awali och Heritage Le telfair

Heritage Awali och Heritage Le Telfair är två exklusiva golfresorts på ön Mauritius. Med sina vita sandstränder och kristallklara vatten erbjuder dessa resorts en tropisk paradisupplevelse. Spela på Heritage Golf Club, en mästerskapsbana designad av Peter Matkovich, och njut av de otroliga landskapen som omger banan. Med förstklassiga bekvämligheter, gourmetmat och en avslappnad atmosfär är Heritage Awali och Heritage Le Telfair perfekta val för en lyxig golfresa i paradiset.

Anahita

Anahita på ön Mauritius är en extraordinär destination för golfentusiaster. Med sina två mästerskapsbanor, designade av Ernie Els och Bernhard Langer, erbjuder denna resort en unik golfupplevelse. Upplev den vackra naturen, de exklusiva boendemöjligheterna och de otaliga aktiviteterna som erbjuds på Anahita. Detta är en plats där golfare kan njuta av det bästa av Mauritius i en lyxig och avkopplande miljö.

Constance Belle Mare Plage

Constance Belle Mare Plage är en prisbelönt resort på ön Mauritius som lockar golfare från hela världen. Med sina två fantastiska mästerskapsbanor och lyxiga boendealternativ erbjuder denna resort en perfekt kombination av golf och avkoppling. Spela golf vid Indiska oceanens kust och återvänd till en vacker resort med spa, gourmetrestauranger och enastående service. Constance Belle Mare Plage är en drömdestination för golfare som söker det bästa av Mauritius.