TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Sydafrika

Golf i Sydafrika

En resa till Sydafrika ger dig minnen för livet. Golfen är toppklass, maten gudomlig, vingårdarna löser av varandra och att få se the Big Five live är något utöver det vanliga!

Resmål i Sydafrika

Vi har sju olika resorter i Spanien med ett flertal olika hotell/resorts. Vi har sju olika resorter i Spanien med ett flertal olika hotell/resorts. 

Pearl Valley

Utforska en pärla i Western Cape, Sydafrika – Pearl Valley Golf Estate. Denna exklusiva golfbana erbjuder en enastående golfbana designad av golflegenden Jack Nicklaus. Spela på den natursköna banan och njut av den omgivande vackra naturen och bergsutsikten. En golfresa till Pearl Valley kommer att överträffa dina förväntningar och erbjuda en oförglömlig upplevelse i Sydafrika.

Pinnacle Point

Upptäck en spektakulär golfdestination vid Pinnacle Point i Mossel Bay, Sydafrika. Denna vackra bana erbjuder enastående havsutsikt och en golfbana som är känd för sin dramatiska kustlayout. Spela på de utmanande hålen och njut av den magnifika utsikten över Indiska oceanen. En golfresa till Pinnacle Point kommer att ge dig en kombination av adrenalinkickar på banan och avkoppling vid kusten.

Simola

Ge dig ut på en oförglömlig golfresa till Simola Golf Estate i Sydafrika. Denna resort, belägen i Knysna, erbjuder en imponerande golfbana designad av Jack Nicklaus. Upplev den utmanande banlayouten, som integrerar sig naturligt i den omgivande naturen och erbjuder fantastiska vyer över laguner och skogar. Simola Golf Estate erbjuder också exklusivt boende, förstklassig mat och en mängd fritidsaktiviteter för att göra din vistelse komplett.

De Zalze

Ge dig ut på en golfresa till De Zalze Golf Estate i hjärtat av Cape Winelands i Sydafrika. Denna resort erbjuder en fantastisk golfbana omgiven av vingårdar och pittoreska landskap. Spela på de välskötta fairways och de utmanande greenerna samtidigt som du njuter av den avslappnade atmosfären. En golfresa hit ger dig en unik kombination av golf och vinupplevelser.

Fancourt

Välkommen till Fancourt, en av Sydafrikas mest prestigefyllda golfresorts. Belägen i Garden Route-regionen erbjuder Fancourt tre fantastiska golfbanor designade av Gary Player. Upplev den höga kvaliteten på banorna och den fantastiska skönheten i omgivningarna. Fancourt erbjuder också lyxigt boende, en prisbelönt spa-anläggning och ett urval av förstklassiga restauranger. Njut av en komplett golfupplevelse och ta del av den enastående gästfriheten som Fancourt är känd för.

Pezula

Utforska en av Sydafrikas mest exklusiva golfdestinationer, Pezula Golf Resort, beläget i Knysna vid Garden Route. Denna resort erbjuder en vacker golfbana som tar dig genom kuperad terräng och erbjuder panoramautsikt över havet och skogarna. Spela golf i en spektakulär miljö. En golfresa till Pezula ger dig en perfekt kombination av avkoppling, naturupplevelser och utmanande golf.