TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Polen

Golf i Polen

I Polen finns numera ett antal riktigt bra golfanläggningar som bara väntar på att välkomna oss!

Sierra Golf Club

Sierra Golf Club är en golfbana som ligger inbäddad i pittoreska och lummiga omgivningar.
Banan ligger i ett böljande och frodigt landskap och är av parkkaraktär med konstgjorda sjöar. Sierra GC är ritad av den kände skotten Cameron Sinclair. Boende – Ni bor bekvämt i någon av anläggningens 26 lägenheter och 13 villor med 2 sovrum, 2 toaletter, vardagsrum och fullt utrustat kök, TV och wifi. Alla måltider äter man i klubbhuset.

Golf
Det är en 18-hålsbana, par 72, i mästerskapsklass. Både nybörjare och proffs blir överraskad över banans välskötta greens och fairways. Det är en bana med parkkaraktär med över 11 000 väl utvalda träd, prydnadsbuskar och blommor.
Det finns även en drivingrange under tak, putt- och chippområde och 38 golfbilar utrustade med ett GPS-system. Klubbhuset går i engelsk stil och här finns både restaurang, moderna omklädningsrum och välsorterad golfshop.

Sand Valley

Sand Valley Golf & Country Club ligger cirka 10 mil från färjeläget I Gdynia och Gdansk flygplats. Närmaste by är Paslek drygt 2 km från golfklubben och närmaste stad är Elbag en medelstor stad cirka 15 minuter från golfklubben och knappt 1 timmes bilresa till centrala Gdansk. Det går bra att boka transfer via Sand Valley. Banan är byggd 2008, designad av Lassi Peka Tilander och Tony Ristola. Det är en sk Inlandlinks bana med snabba stora ondulerade greener, fantastiska vyer och mycket sand

PGA Modry Las

Modry Las Golf Resort ligger strax utanför Choszczno i det nordvästra hörnet av Polen, bara 165 km från Swinoujscie, där färjan från Danmark och Sverige anländer. Golfanläggningen har en av Polens bästa 18 håls mästerskapsbanor, en 9 håls golfbana och är hem till PGA National Poland. Om du är ute efter en golfvistelse med högkvalitativa golfbanor och boende i mysiga stugor, är Modry Las Golf Resort det perfekta valet för dig.

Hotel Villa Pacoldi Krakov Valley

Hotel Villa Pacoldi Krakow Valley är beläget i den natursköna dalen Krakow i Polen och erbjuder en unik golfupplevelse. Med sin utmanande bana och pittoreska omgivningar är detta en destination för golfare som söker något annorlunda. Upplev den polska gästfriheten, njut av det eleganta boendet och utforska den historiska staden Krakow. Hotel Villa Pacoldi Krakow Valley är en plats där golfare kan kombinera spel med kultur och avkoppling. Det här är en av de större golfresortsen i norra Europa. Anläggningen ligger vackert beläget i utkanten av Jurassic dalarna, bara 30 km från Krakow och 60 km från Katowice, mellan två internationella flygplatser.

Rum
Det här är ett bekvämt, tre stjärnigt hotellet med 16 rymliga rum som är utrustade med luftkonditionering, badrum, TV, minibar och med tillgång till internet.

Restauranger
Hotellet har en elegant restaurang som serverar utmärkta polska och internationella rätter. Det är en riktigt mysig atmosfär i restaurangen. Här serveras även goda drinkar.