TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor England

Golf i England

Visst tänker man mest på Skottland när man ska spela golf på de brittiska öarna, men England har riktigt bra linksgolf och British Open banor. Liverpool området och söder om London hittar ni våra favoriter.

The Lodge at Princess

The Lodge at Princes är en gömd pärla för golfentusiaster. Beläget vid Princes Golf Club, som har hedrat Kent-kusten i över hundra år, erbjuder denna charmiga lodge en idyllisk och avkopplande atmosfär. Stig upp tidigt och njut av en morgonrunda på klubbens bana, som kombinerar traditionell engelsk charm med utmanande hål och fantastisk utsikt över landskapet. Med sina bekväma rum och förstklassiga bekvämligheter är The Lodge at Princes det perfekta valet för en avkopplande golfsemester.

The Belfry

The Belfry är synonymt med golf och har stått som värd för Ryder Cup inte mindre än fyra gånger. The Belfry är beläget nära Birmingham och Sutton Coldfield i hjärtat av England. Välj att spela The Brabazon, PGA National eller The Derby

Celtic Manor

Celtic Manor är ett namn som associeras med golf i världsklass. Beläget i den pittoreska waleska landsbygden, är denna prisbelönta resort ett mecka för golfare från hela världen. Med tre fantastiska banor, inklusive den berömda Twenty Ten-banan som var värd för Ryder Cup 2010, erbjuder Celtic Manor en unik och utmanande golfupplevelse. Njut av förstklassig service, lyxiga faciliteter och en mångfald av fritidsaktiviteter som gör denna resort till ett drömresmål för alla golfentusiaster.

The Leicester Guest House Southport

The Leicester Guest House Southport är beläget vid Englands charmiga kuststad Southport och erbjuder en varm och inbjudande atmosfär. Efter en dag på golfbanan kan du återvända till detta eleganta pensionat och koppla av i bekväma rum. Upplev den engelska gästfriheten, njut av närheten till den vackra kustlinjen och utforska Southports kulturella sevärdheter. Med sin charmiga karaktär och personliga service är The Leicester Guest House Southport en perfekt bas för en golfresa i England.