TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Turkiet

Golf i Turkiet

Ingen annanstans hittar man så många bra banor och hotell samlade på så liten yta. De lyxiga hotellen ligger mellan stranden och golfbanorna, så vill man ha den perfekta golfresan med sol, golf och bra mat ska man bege sig till Turkiet. Bättre all inclusive än detta hittar du garanterat ingen annanstans.

Sueno Golf

Ge dig ut på en golfresa till Sueno Golf i Belek, Turkiet. Denna golfresort erbjuder två fantastiska 18-hålsbanor, Sueno Dunes och Sueno Pines, som är designade för att utmana spelare på alla nivåer. Spela på välskötta fairways och greeer och njut av den vackra omgivningen med tallskogar och utsikt över Medelhavet. Sueno Golf erbjuder också lyxigt boende, spa-faciliteter och en mängd andra fritidsaktiviteter för att göra din vistelse komplett.

Cornelia Diamond

Upplev en exklusiv golfsemester på Cornelia Diamond i Belek, Turkiet. Denna femstjärniga resort erbjuder lyxigt boende och en golfbana av högsta kvalitet. Spela på den välutformade banan och njut av den vackra omgivningen med utsikt över Medelhavet. Cornelia Diamond erbjuder också förstklassiga faciliteter, inklusive flera restauranger och barer, ett spa och en privat strand. En golfresa till Cornelia Diamond kommer att ge dig en kombination av lyx och golfupplevelser.

Titanic Deluxe

Ge dig ut på en oförglömlig golfresa till Titanic Deluxe i Belek, Turkiet. Denna imponerande resort erbjuder en vacker golfbana omgiven av natursköna landskap. Spela på den utmanande banan och njut av den unika atmosfären och designen. Titanic Deluxe erbjuder också lyxigt boende, fantastiska restauranger och ett brett utbud av fritidsaktiviteter för att göra din vistelse komplett. En golfresa till Titanic Deluxe kommer att överträffa dina förväntningar och ge dig en minnesvärd upplevelse.

Lykia

Upptäck golfens glädje på Lykia Golf i Belek, Turkiet. Denna resort är hem för en fantastisk golfbana och erbjuder en avkopplande och naturskön miljö. Spela på den utmanande banan och njut av den fridfulla atmosfären. Lykia erbjuder också lyxigt boende, spa-behandlingar och gourmetrestauranger. Upplev en perfekt kombination av golf och avkoppling vid Lykia Golf.