TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Cypern

Golf i Cypern

Spela golf på vackra Cypern i ett lika härligt som stabilt klimat. Ön har runt 330 soldagar om året och inbjuder till spel i kortärmat i princip hela vintern. Cypern erbjuder ju inte bara bra golf utan även härliga stränder och möjlighet till både kulinariska och kulturella upplevelser.

Golfen och golfbanorna på Cypern är i stadig och snabb utveckling och Europatouren har spelats här med spelare och tävlingsledning som var mycket imponerade. DP World Tour återkommer till Cypern i november 2022.

Minthis Golf

Minthis golf är en exklusiv och vackert belägen anläggning som har allt du kan önska dig – inklusive en 18-hålsbana designad av Donald Steel och som håller mästerskapsklass. Banan byggdes redan 1994 och genomgick nyligen en omfattande renovering och uppgradering. Hålen slingrar sig bland olivträd och vinrankor runt ett historiskt kloster och med makalös utsikt. Signaturhålet är 15, ett par 3 där greenen ligger på en ö. Det finns självfallet en golfakademi och bra övningsområden.

Minthis golf ligger i bergen ovanför Pafos på Cyperns sydvästra kust och svalkas av en stilla bris på sommaren och har samtidigt ett angenämt milt klimat på vintern.

Anläggningen är smakfull, elegant och tar hand om alla dina behov. Det finns en nybyggd wellnessavdelning, en restaurang för fine dining, en enklare och cypriotiskt präglad grill och lounge samt en bar och café.

Boendet är som allt annat förstklassigt i nybyggda och rymliga tvårumslägenheter med balkong eller terrass. Lägenheterna håller femstjärnig klass och rymmer fyra personer.

Transfern från flygplatsen i Pafos är endast 20 minuter, medan det tar 90 minuter på bra vägar från Larnacas flygplats.