TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golf & Gourmet i Spanien, Peralada med Stefan Holmström

Golfresa till Peralada i Spanien

Välkommen att följa med Stefan Holmström på denna golf och gourmetresa till Perelada Golf Resort – en drömdestination för golfentusiaster och gourmetälskare. Beläget i den pittoreska regionen Empordà i norra Katalonien, Spanien, erbjuder resorten en unik kombination av en enastående golfbana, fantastisk natur och exklusiva faciliteter som kommer att göra din vistelse oförglömlig.

Så varför vänta? Boka din drömresa med Stefan Holmström till Perelada Golf Resort och låt dig skämmas bort med enastående golf, lyxiga faciliteter, härlig avkoppling och oförglömliga gastronomiska upplevelser. Välkommen att följa med på denna golf- och gourmetresa till Perelada Golf Resort – där drömmar blir verklighet.

Golf i vackra omgivningar

Golfbanan är designad av den kända golfarkitekten Jordi Soler och erbjuder utmaningar för spelare på alla nivåer. Med sina vackra omgivningar av Medelhavet, bergskedjor och pittoreska landskap är det inte bara golfen som kommer att få ditt hjärta att slå lite snabbare, utan även naturens skönhet.

Information

Resedatum

16 – 23 September 2023

Flyg från

Köpenhamn
(transfer t/r Halmstad)

Klimat

Medelhavet

Banor

Golf Club Perelada

Begränsat antal

Endast 20 platser

Pris per person (inkl. moms)

Enkelrum: 27 995 SEK
Dubbelrum: 22 850 SEK

Vad ingår i din resa?

  • 7 Nätter
  • Frukost
  • 2 Middagar på hotellet (Inkl.dryck)
  • 3 x Peralada
  • Matlagningskväll med Stefan på Shiro
  • Besök på vingård
  • Flyg mellan Köpenhamn – Barcelona (inkl incheckad resväska samt golfbag).
  • Transfer i Spanien och Halmstad – Kastrup T&R

Välkomna att följa med på denna exklusiva resa!

Hotellet

När du inte spelar golf kan du koppla av och njuta av resortens exklusiva faciliteter. Anläggningens lyxiga spaanläggning erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Här kan du unna dig en rad avancerade behandlingar, massage och skönhetsbehandlingar som kommer att göra dig både avslappnad och uppfriskad. Efter en dag på golfbanan är det inget bättre sätt att varva ner än att uppleva den totala avkopplingen i spaanläggningen.

Den gastronomiska upplevelsen är något som verkligen sticker ut på Perelada Golf Resort. Resortens restauranger och barer erbjuder enastående kulinariska upplevelser för alla sinnen. Njut av gourmetmiddagar med autentiska medelhavsdelikatesser, avnjut ett glas lokalt vin eller ett uppfriskande cocktail på en av våra terrasser med panoramautsikt över golfbanan. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra gäster en gastronomisk resa som är minnesvärd och utsökt.

Boka din golfresa | Peralada, Spanien

Missa inte chansen att boka in dig på denna härliga golf- och gourmetresa. Fyll i anmälningsformuläret nedan för att boka Peralada tillsammans med Stefan Homström, 16 – 23 September 2023.

Pris per person (inkl. moms)

Enkelrum: 27 995 SEK
Dubbelrum: 22 850 SEK

När din bokning landat hos oss kontaktar vi dig med vidare reseinformation.

Har du några frågor?
Telefon: +46 739 83 99 32
Mail: info@dreamgolftravel.se