TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Irland

Golf i Irland

Den gröna ön erbjuder förstklassig linksgolf till oftast ett lite lägre pris än i Skottland. En weekend i Dublin med en Guiness och golf är aldrig fel.

Portmarnock Hotel

Tänk att få spela Links golf på Irland. Om du besöker den mycket trevliga golfanläggningen Portmarnock Hotel & Golf Links besöker du inte bara en av de bästa banorna på Irland, utan du får även uppleva uppleva riktig linksgolf på en av Irlands bästa golfbanor designad av Bernard Langer.

Druids Glen

På det 5 -stjärniga Druids Glen Hotel & Golf Resort möts natur och lyx för att skapa en minnesvärd vistelse. Druids Glen ligger inbäddat på 360 hektar landsbygd mellan Wicklowbergen och Irländska havet, men bara trettio minuter från Dublin, och erbjuder en fristad från vardagens liv och rörelse.

Druids Glen Hotel & Golf Resort har 145 rymliga rum och sviter, åtta konferens- och evenemangsutrymmen, matställen som inkluderar Hugos restaurang, Garden Rooms and Bar, Sycamore Lounge tillsammans med ett spa, hälsoklubb och två mästerskapsgolfbanor, Druids Glen och Druids Heath.

The K Club

The K Club är synonymt med lyx och elegans. Beläget i hjärtat av Irland erbjuder denna historiska egendom en oöverträffad golfupplevelse. Spela på två mästerskapsbanor som har lockat till sig världens bästa spelare och njut av det omgivande landskapets skönhet. Återvänd till detta exklusiva hotell och njut av förstklassig service, gourmetmat och en rad fritidsaktiviteter. The K Club är det perfekta valet för en lyxig golfresa i Irland.

White Sands Hotel

White Sands Hotel, beläget vid kusten i Portmarnock, är en pärla vid havet. Denna charmiga egendom erbjuder bra boende och ligger inom räckhåll för flera fantastiska golfbanor. Upptäck Portmarnocks historiska banor och njut av den friska havsluften när du utmanar dig själv på golfbanan. White Sands Hotel erbjuder även bekväma faciliteter, fantastisk mat och en avslappnad atmosfär för att göra din golfresa minnesvärd.

Carton House

Carton House, beläget i Irlands grönskande landskap, är ett fantastiskt val för en golfresa. Med två utmärkta mästerskapsbanor som har varit värd för stora tävlingar, erbjuder Carton House en unik golfupplevelse. Njut av det eleganta boendet, de förstklassiga bekvämligheterna och den avkopplade atmosfären som präglar detta spektakulära hotell och resort. Carton House är en destination där golfare kan slappna av, njuta av spelet och uppleva Irlands naturliga skönhet.

The D Hotel Drogheda

Texter kommer inom kort. Har ni funderingar om våra resmål så kontakta oss.

County Louth

County Louth är en dold pärla i Irland. Med sin spektakulära kustlinje och utmanande golfbana är detta ett resmål som inte får missas för golfälskare. Spela på County Louths välrenommerade bana och njut av den fräscha havsbrisen när du utmanar dig själv på golfbanan. Med närheten till charmiga städer och den orörda naturen är County Louth det perfekta valet för en golfresa som kombinerar spel med avkoppling och upptäcktsfärder.

Laytown

Laytown & Bettystown är en idyllisk kuststad som bjuder på en unik golfupplevelse. Med sin natursköna miljö och vackra banor är Laytown en perfekt destination för golfare som söker en avkopplande och inspirerande resa. Upplev den traditionella irländska gästfriheten, beundra den fantastiska utsikten över havet och njut av en avslappnad atmosfär på och utanför golfbanan.

Royal Dublin

Royal Dublin, beläget vid Dublinbukten, är en legendarisk golfklubb med en rik historia. Spela på denna historiska bana och upplev den traditionella charm som präglar Royal Dublin. Med sin spektakulära utsikt över bukten och det välstrukturerade golfspelet kommer du att bli imponerad av denna enastående destination. Njut av faciliteterna och bekvämligheterna som erbjuds på plats och upplev den unika atmosfären på Royal Dublin.

St Margarets

St Margarets är en golfdestination som kommer att erbjuda dig en härlig upplevelse. Beläget i en naturskön miljö och med en fantastisk bana som utmanar golfare på alla nivåer, kommer St Margarets att locka dig med sin skönhet och kvalitet. Upplev den gästvänliga atmosfären, njut av de förstklassiga faciliteterna och utforska de omgivande sevärdheterna som gör St Margarets till en oförglömlig plats att besöka.

Seapoint

Seapoint är en oas vid havet och erbjuder enastående golf. Beläget vid Irlands kust, erbjuder denna golfklubb en unik och naturskön upplevelse. Spela på den utmanande banan, njut av den friska havsluften och återvänd till ditt hotell. Med sin avslappnade atmosfär och magnifika läge är Seapoint ett perfekt val för en golfresa som kombinerar avkoppling och äventyr.