TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Portugal

Golf i Portugal

Portugal har några av Europas bästa banor, både utanför Lissabon och i Algarve på sydkusten. Var finns din favoritbana?

Lissabon/Cascais

Har ni funderingar om våra resmål så kontakta oss.

Quinta da Marinha

Den Onyria Quinta da Marinha Hotel ligger i den utmärkta området Cascais och Sintra , bara 25 km bort från Lissabon , och står mellan staden och naturen, stranden och bergen, erbjuder dig en perfekt miljö för att uppfylla era önskemål.

Det är den idealiska platsen för att spela golf och njuta av oförglömliga stunder samtidigt som du upptäcker en ny vision om lyx och komfort i hjärtat av naturen. Den Quinta da Marinha Golf Course i Cascais, har 18 hål med 5.870 meter ren natur och stora utmaningar. Denna par 71, designad av legendariska Robert Trent Jones , erbjuder fantastisk utsikt över Atlanten och Sintrabergen.

På den här banan kan du verkligen se Robert Trent Jones -stil i de förhöjda Greens & Tees, många bunkrar i spel och, som förväntat, några vattenhinder. Varje hål är annorlunda, du måste använda alla klubbor i bagen och spela med strategi för att få bra poäng.

Vila Gale Cascais

Vila Gale Cascais är beläget vid den magnifika kuststaden Cascais i Portugal och erbjuder enastående boende och golfmöjligheter. Med flera närliggande banor, inklusive Quinta da Marinha och Oitavos Dunes, kommer golfare att bli förtjusta över det stora utbudet. Njut av den avslappnade atmosfären, de vackra stränderna och den pittoreska hamnen i Cascais under din golfresa.

Quinta da Peru

Quinta da Peru är en exklusiv golfklubb i Portugals vackra landskap. Med sin spektakulära 18-hålsbana, designad av Rocky Roquemore, erbjuder denna destination en unik golfupplevelse. Upplev den naturliga skönheten, den fridfulla atmosfären och de förstklassiga faciliteterna på Quinta da Peru. Detta är en plats där golfare kan utmana sig själva på banan och njuta av den portugisiska gästfriheten.

Montado

Montado är en fantastisk golfdestination belägen i Portugal. Med sin vackra 18-hålsbana, designad av Jorge Santana da Silva, erbjuder denna destination en spännande golfupplevelse. Upptäck den pittoreska naturen, det eleganta boendet och den avkopplande atmosfären på Montado. Detta är en plats där golfare kan njuta av spelet samtidigt som de kopplar av och njuter av allt som Portugal har att erbjuda.

Praia del Rey Marriott Hotel och Praia del Rey Village

Praia del Rey Marriott Hotel och Praia del Rey Village är en del av en spektakulär resort vid Portugals Silverkust. Med sina 2 fantastiska 18-hålsbanor och läge vid havet erbjuder denna resort enastående golf och boendealternativ. Spela golf med havsutsikt, njut av stranden och koppla av i lyxiga faciliteter. Praia del Rey Marriott Hotel och Praia del Rey Village är det perfekta valet för golfare som vill kombinera spelet med avkoppling och naturskönhet.

Aroeira

Aroeira är en berömd golfdestination belägen nära Lissabon i Portugal. Med två utmärkta banor, Pines Classic och Challenge, erbjuder denna destination en fantastisk golfupplevelse. Upplev den naturliga skönheten, den avslappnade atmosfären och de förstklassiga faciliteterna på Aroeira. Detta är en plats där golfare kan utmana sig själva samtidigt som de njuter av Portugals charm och skönhet.

Sesimbra

Texter kommer inom kort. Har ni funderingar om våra resmål så kontakta oss.

Algarve

Upplev en oförglömlig golfsemester i Algarve, Portugals golfparadis. Med sitt milda klimat, hisnande kustlinje och enastående golfbanor är Algarve ett drömresmål för golfentusiaster. Spela på några av de mest ansedda banorna i regionen, njut av spektakulär havsutsikt och upptäck den traditionella portugisiska kulturen. Med ett brett utbud av lyxiga resorts och boenden är Algarve det perfekta valet för en golfresa som kombinerar avkoppling, äventyr och spel på världsklassbanor.

Palmares

Välkommen till Palmares Golf Resort, en pärla belägen vid Algarvekusten. Denna resort erbjuder en imponerande kombination av enastående golf, vacker natur och lyxiga bekvämligheter. Spela på den prisbelönta banan som slingrar sig genom sanddyner och erbjuder panoramautsikt över havet. Efter rundan kan du koppla av på det eleganta klubbhuset eller njuta av ett uppfriskande dopp i poolen. Med sitt förstklassiga boende och enastående service kommer Palmares att överträffa dina förväntningar på en golfsemester i Algarve.

Monte Rei

Välkommen till Monte Rei Golf & Country Club, en exklusiv resort som erbjuder enastående golf och lyxiga bekvämligheter. Belägen i det vackra östra Algarve, omges denna resort av en otrolig naturlig skönhet och en avslappnad atmosfär. Spela på den prisbelönta Jack Nicklaus-designade banan, som erbjuder en unik utmaning för alla spelare. Efter spelet kan du njuta av förstklassiga faciliteter, inklusive ett lyxigt spa, gourmetrestauranger och elegant boende med utsikt över golfbanan och den omgivande naturen. Upptäck det bästa av Algarve på Monte Rei.

Robinson Club

Texter kommer inom kort. Har ni funderingar om våra resmål så kontakta oss.

Vila Gale Ampalius

Texter kommer inom kort. Har ni funderingar om våra resmål så kontakta oss.

Marina Club Lagos

Marina Club Lagos: Upptäck en fantastisk kombination av golf och marina charm på Marina Club Lagos. Beläget vid den pittoreska Lagos Marina, erbjuder detta hotell en idealisk bas för att utforska Algarve och spela golf på närliggande banor. Njut av eleganta och moderna rum, en avkopplande poolområde och närheten till de charmiga restaurangerna och butikerna i Lagos. Med golfbanor inom räckhåll och den vackra kusten som en fantastisk kuliss, är Marina Club Lagos det perfekta valet för en avkopplande och underhållande golfsemester i Algarve.