TELEFON: 0046 739 83 99 32         MAIL: Info@dreamgolftravel.se         ÖPPETTIDER: Mån-Fre 9-17
TELEFON: 0046 739 83 99 32
MAIL: Info@dreamgolftravel.se

Golfresor Tyskland

Golf i Tyskland

I Tyskland har golfen vuxit mycket under senare år och allt fler spelar. Tyskland erbjuder mycket välskötta banor och hotell. En perfekt weekend med golf, bratwurst och ett besök på Border Shop är aldrig fel.

Strandgrün Golf & Spa

Välkommen till Hotel Strandgrün Golf and Spa Resort! Det trestjärniga hotellet vid Östersjökusten ligger mitt i det idylliska landskapet i Timmendorfer Strand.
Hotellet ligger direkt på första tee på golfbanan, som är den största golfbanan i Schleswig-Holstein med 2x 18 hål. Hotel Strandgrün sträcker sig över flera byggnader med en miljö av modern lantlig stil med en hög feel-good-faktor.

Schloss Lüderburg

Ett slott beläget sydost om Hamburg. Här bor man intill golfbanorna och rummen är fördelade i 9 byggnader varav 27 rum i ”The Stallungen” den nyare hotellbyggnaden intill klubbhuset. I denna byggnad finns också en härlig relaxavdelning med bastu, ångbad och sköna soffor. Det är en perfekt mötesplats att gå igenom dagens golfrunda.

Golfbanorna
Anläggningen erbjuder två mästerskapsbanor med vardera 18 hål samt en fin korthålsbana. Den äldsta banan, Old Course slingrar sig fram genom den gamla fruktträdgården och slottsparken. Den håller ypperlig kvalitet med genomtänkta hinder, en trevlig park/skogsbana.
Lakes Course är utbredd i öppen natur med väl tilltagna fairways och många vattenhinder och sjöar. Det är en modern bana med stora uppbyggda greener oftast med vattenhinder framför. Kombinationen av de två banorna ger en utmärkt golfupplevelse.

Strengliner Mühle

Ett 3-stjärnigt, charmigt och idylliskt golfhotell, beläget lite utanför Lübeck i Schleswig-Holstein, med gott om vackra golfbanor i närheten, den perfekta utgångspunkten för din golfsemester i norra Tyskland.

Gut Kaden

Ge dig ut på en golfresa till Gut Kaden Golf Resort i Alveslohe, Tyskland. Denna historiska resort har en anrik golftradition och erbjuder en fantastisk golfbana omgiven av pittoreska landskap. Spela på den utmanande banan och njut av den klassiska atmosfären. Gut Kaden erbjuder också elegant boende, gourmetmat och en unik atmosfär som kommer att göra din vistelse minnesvärd. En golfresa till Gut Kaden är en perfekt kombination av golf och tysk gästfrihet.

Hotel Sand

Texter kommer inom kort. Har ni funderingar om våra resmål så kontakta oss.

Yacht Club

Texter kommer inom kort. Har ni funderingar om våra resmål så kontakta oss.